θρίαμβος!!!!!!!!!!!!!!!!!

...πανικόβλητη η κυβέρνηση από την κατακραυγή των εκατομμυρίων  πολιτών ,μισθωτών και συνταξιούχων κυρίως που ξεχύθηκαν σήμερα στους δρόμους διαδηλώνοντας με πρωτοφανή ένταση ,ανέκρουσε πρύμναν   αποσύροντας το  κατάπτυστο  φασιστικό νομοσχέδιο για το εργασιακό-ασφαλιστικό!
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται ασφαλώς ως η αρχή του τέλους της δυναστείας του μνημονίου,αφού θεωρείται σίγουρο ότι η υπαναχώρηση στα συμφωνηθέντα με την τρόικα θα πυροδοτήσει εξελίξεις σχετικά με την συνέχιση του προγράμματος δανεισμού μέσω του μηχανισμού δανειοδότησης Ευρώπης-Δ.Ν.Τ.
Εκπρόσωποι των τελευταίων πρόκειται να συνεδριάσουν σήμερα εκτάκτως προκειμένου να εκτιμήσουν τις εξελίξεις και να υποβάλλουν το πόρισμά τους στο έκτακτο συμβούλιο αρχηγών των κρατών -μελών της Ευρωπαικής Ένωσης που θα συνεδριάσει μεθαύριο με μοναδικό θέμα συζήτησης το Ελληνικό θέμα.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες ,κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν ανεπίσημα ότι το πολύ σε δυό μέρες ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα ,όπου θα καταλογίζει στα συνδικάτα εγκληματική ανευθυνότητα ,ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινώσει επίσημα την αδυναμία της χώρας να ανταποκριθεί στις δανειακές της  υποχρεώσεις ,αρχής γενομένης από τα επόμενα ληξιπρόθεσμα ομόλογα.
Κινητικότητα παρατηρείται επίσης στην περιοχή του Εθνικού Νομισματοκοπείου,όπου παρ όλες τις διαψεύσεις έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προετοιμασίας για την επαναλειτουργία του ,σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες.
Θεωρείται βέβαιο ότι έχει ήδη ετοιμαστεί σχέδιο παγώματος όλων των μεγάλων δημόσιων δαπανών ,κυρίως των εξοπλιστικών προγραμμάτων ,ενώ δεν αποκλείεται η αναβολή των ήδη συμφωνηθέντων παραγγελιών .
Επιτροπές του υπουργείου οικονομικών επεξεργάζονται σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πρώτων ταμειακών προβλημάτων υπό την αυστηρή επιτήρηση του ίδιου του Πρωθυπουργού ,(που ακόμα επιμένει και επαναλαμβάνει ότι τα λεφτά υπάρχουν,και προφανώς ξέρει ακριβώς πού)για την ομαλή μετάβαση στη νέα κατάσταση!

.....λέμε και καμιά μαλακία ,για να μην τρελαθούμε   τελείως...

σοσιαλιστικός ολοκληρωτισμός

ο σοσιαλιστής Πρόεδρος της δημοκρατίας καλείται να υπογράψει τον ενταφιασμό των εργασιακών δικαιωμάτων που ίσχυαν μέχρι σήμερα,όπως περιγράφεται στο σχετικό διάταγμα,
που συνέταξαν και συνυπογράφουν οι επίσης σοσιαλιστές υπουργοί οικονομίας (Παπακωνσταντίνου) και εργασίας καί κοιν.ασφαλίσεων(Λοβέρδος) ,ευθυγραμμισμένοι με τις επιταγές του μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση προκειμένου να πολλαπλασιάσουμε
το χρέος μας  και να παραδώσουμε (όπως υπέγραψε επίσης) ότι μας ζητήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, πιθανόν και την Ακρόπολη.


Υπενθυμίζω την φράση του Πρωθυπουργού λίγες μέρες μετά την εκλογή του:
"όταν χρωστάς εκχωρείς κυριαρχικά δικαιώματα"!!!!
Τυχαίο;δε νομίζω!
Με δυό λόγια οι νέες εργασιακές συνθήκες ενθαρρύνουν τους εργοδότες να απολύουν παλιούς
εργαζόμενους με "φορτωμένες" μισθολογικά  εργασιακές συμβάσεις και να προσλαμβάνουν  καινούργιους με το 80% του βασικού μισθού,δημιουργώντας την νέα εργατική τάξη των 590 ευρώ!
καθάρματα 
πράσινα μπλέ 
άχρηστοι
των υπολοίπων χρωμμάτων
κολλημένοι 
οπαδοί όλων αυτών
ηλίθιοι
νεαροί οπαδοί των ομάδων που σπεύδετε να
πολεμήσετε για το δίκιο των ΠΑΕ μόνο
        
      καλό καλοκαίρι

θα γίνουμε...παγκόσμιοι

πολίτες μιας παγκόσμιας κοινότητας ,απόλυτα ελεγχόμενης με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας,
όπως δορυφορική παρακολούθηση πάντα και εφ΄ όρου ζωής με εμφύτευμα ηλεκτρονικής ταυτότητας (εξέλιξη του παραδοσιακού μαρκαρίσματος  των γελαδιών)από μία κεντρική παγκόσμια κυβέρνηση .Αυτή φαίνεται να είναι η κατάληξη των όσων ζούμε και αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω απ  τις απρόσωπες τράπεζες που ελέγχουν οικονομικά και πολιτικά ήδη το μεγαλύτερο τμήμα (αν όχι όλο)της γης,και των κατά τόπους εντολοδόχων υπαλλήλων τους!


εδώ ο δικός μας το δηλώνει κατηγορηματικά...
...δεν κρατιέται μιλάμε!!!
εδώ ολόκληρη η συνέντευξη.