αναπηρία

Σήμερα, παγκόσμια μέρα ατόμων με αναπηρία θα ακούσουμε πολλά( και όχι άδικα), κυρίως για την αδυναμία των κοινωνιών και των ηγεσιών τους να αναλάβουν τις ευθύνες του ς  και  να  σταθούν αξιοπρεπώς απέναντι σ ΄αυτούς τους συνανθρώπους μας που δεν ζητούν τίποτα παραπάνω από αυτό ακριβώς:αξιοπρέπεια!
Εγώ θέλω να δείξω και την άλλη πλευρά,κάποιες ενέργειες που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα ειδικά όταν εκπορεύονται από τις ηγετικές μονάδες της κοινωνίας,
ακόμα περισσότερο δε από τις κυβερνήσεις της.
Θέλω να εξάρω ειδικά την ευαισθησία του δικού μας πρωθυπουργού που δεν δίστασε να επανδρώσει την κυβερνητική του ομάδα με ανθρώπους απ ΄ αυτό το χώρο,όπως στην περίπτωση αυτού εδώ




Απ ότι βλέπετε έχει μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας,νομίζει ότι η χώρα μας δεν έχει γίνει περίγελως ακόμα με τα αποτελέσματα των επιλογών του συναφιού του και νομίζει ότι θα γίνει επειδή κάποιος εισαγγελέας έκανε τη δουλειά του, διατάζοντας έρευνα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου,τη στιγμή που το καταγγέλουν οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα( ο επικεφαλής της επιτροπής πανδημίας της γρίπης στο νοσοκομείου Αγ.Παύλος Θεσσαλονίκης Στράτης Πλωμαρίτης, παραιτήθηκε απ΄τη θέση του διαφωνώντας με τη λογική του γενικού εμβολιασμού και αρνούμενος να εμβολιαστεί )ενώ αρνείται να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των τριακοσίων της βουλής!
Είναι συγκινητική η προσπάθεια του πρωθυπουργού αλλά νομίζω αρκετά παρακινδυνευμένη για την παράταξη της οποίας ηγείται καθώς,μπορεί οι πολίτες να ανεχτούν την όποια νοητική ανεπάρκεια, δεν πρόκειται να συγχωρήσουν όμως την αλαζονία (σαν το ποδήλατο είναι τελικά άμα τη μαθεις δεν την ξεχνάς ποτέ) που είναι διάχυτη στο πρόσωπο του εν λόγω κυρἰου και αδυνατεί λόγω της κατάστασής του να κρύψει.

15 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Μουρλέ!!!!!!!!!!!
Μήπως προσβάλεις όμως τα ΑΜΕΑ... όταν εντάσεις σε αυτά τον γελοίο???

(δέν ξέρω....)

aKanonisti είπε...

Ξέχασα να σου πω...
Κάνε κεφτέδες και πέρνα από το βλογγγγγγ!!!!!!
:-))))

Katerina είπε...

καλο βραδυ Κωστα σε σενα στην Τζενη στην Μαρια- Νεφελη και στην κορουλα σας εκει στα ξενα που ειναι κι δικες μου κορουλες,με μουσικη υποκρουση αγαπημενη της Σαββινας και τις υπεροχες μουσικες επιλογες της Αναστασιας!Α και πες την Τζενη δεν θα νομισω ξανα ο,τι ειναι η Ρουλα απ τα ΟΖΙ.ετσι εμαθα και για την νυφη σας πως την λενε Κικη.
Καλο ξημερωμα!

Artanis είπε...

Χα,χα, τά 'πες και ησύχασες...
Έρε γλέντιααααααα....
Καλημέρα από ΝΖ...

manetarius είπε...

Δεν ξέρω... αλλά μετά απ' αυτό το ποστ... συμπάθησα τον επίτιμο..!

ΑΝΤΩΝΗΣ Σ. είπε...

κωστα, φοβαμαι οτι εδω δεν μιλαμε για αναπηρια, αυτη συνιστα ελαφρυντικο, για σκετη αλαζονεια μιλαμε με αρκετη δοση κουτοπονηριας (προσον που χαρακτηριζει δυστυχως το μεγαλυτερο μερος της βουλης των αντιπροσωπων για λογους συνεπειας προς το νεο-ρωμιο που αντιπροσωπευουν)

καλα να μαστε (χλωμο...)

kostaslogh είπε...

Ακανόνιστη
η τοποθέτηση είναι τελείως θεωρητική αφού ο συγκεκριμένος μόνο βλαξ δεν είναι,εμάς θεωρεί καθυστερημένους και εφ όσον δεν υπάρχει αντίδραση , δεν έχει άδικο!
Όσο για τους κεφτέδες και τα ρέστα
..μέσα,εκτός σοβαρού απροόπτου!

kostaslogh είπε...

Κατερίνα
να είσαι καλά και να τις χαίρεσαι ,όσο γίνεται βέβαια από τόσο μακριά!
Έχεις τα δέοντα μέχρι να βρεθούμε .
Καλό σαββατοκύριακο.

kostaslogh είπε...

Δέσποινα
τα είπα ναι,
ησύχασα όχι,πως να ησυχάσω με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου!
Καλό σαββατοκύριακο

kostaslogh είπε...

Μανιταράκι
ααααα ,μαλάκωσες πολύ μου φαίνεται..
.....ή εγώ έχω γίνει πολύ κακός!
...βέβαια μπροστά σε τούτον δείχνει ακίνδυνος αλλά εγώ δεν ξεχνώ !
τελικά όλα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν ,δεν τους ξεχωρίζω!

kostaslogh είπε...

Αντώνη
μα φυσικά,δεν τρέφω αυταπάτες η ένταξή του στους ΑΜΕΑ απ τη μεριά μου έγινε επειδή λόγω της μέρας έκανε...ρίμα!Δεν είναι τόσο ανόητος ,ψάχνει για ανόητους και δυστυχώς βρίσκει αρκετούς που τον χειροκροτούν κιόλας !
χλωμό; αισιόδοξο σε βρίσκω!

Ανώνυμος είπε...

Τα είπες, πάλι! Δεν μπορούσες! χαχαχ
καλό!

kikop80 είπε...

Καλά καλά γελάτε!
Αυτό που γίνεται με το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι ο προάγγελος απλά! Να δουν αντίδραση του κόσμου και να δημιουργησουν κατάλληλο κλίμα!
Σε λίγο που θα γίνουν τα εμβόλια υποχρεωτικά και όποιος δεν κάνει θα συλαμβάνεται θα δούμε όσο αστείο είναι! Και να τα γκέτο και οι πόλεις φρούρια-φυλακές!
Ένα θέλω μόνάχα και δεν είναι κι αυτό αστείο...
Όταν μας πιάσουν κάποτε επειδή θα αρνηθούμε να εμβολιαστούμε και μας κλείσουν σε κάποιο σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης, θα ήθελα,
να είμαι μαζί με τον Κώστα για να έχω εξασφαλισμένους τους κεφτέδες του!!!
Πω πω όλο γι αυτούς ακούω πια!!!!
:-DD

ΥΓ
Κώστα, δεν πιστεύω οι κεφτέδες να είναι αστικός μύθος, ε?
Θέλω συνταγή!!!!

ΥΓ 2
Στείλε μου το email σσου, το ψάχνω και δεν το βρίσκω!

kostaslogh είπε...

Λιακάδα
λίγα είπα,προθέρμανση έκανα για τα κάλαντα!

kostaslogh είπε...

kikop80
άκουσα ότι το αποκορύφωμα της εμβολιοεκστρατίας θα είναι η μαζική εμφύτευση μικροτσιπ σε όλους μας για τον απόλυτο έλεγχο.Έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η διάθεση του παγκόσμιου ελέγχου,ένα δείγμα είναι κατάργηση της ανωνυμίας των καρτοκινητών!
Μπροστά σε μιά τέτοια εξέλιξη νομίζω ότι έχουμε καθήκον να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να σώσουμε τον πλανήτη!
Η μόνη σοβαρή αντίσταση μπορεί να γίνει μόνο μέσω της μαγειρικής τέχνης,αφού δεν περνάει μόνο ο έρωτας μέσα απ ΄το στομάχι και δεν σέρνει καράβι μόνο η ....τρίχα !
Πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτήν την επανάσταση!
οι κεφτέδες δεν είναι μύθος ,όμως υπάρχει μύθος κάπου εκεί!..στην ώρα του όμως.
το μέιλ
logginahiron@hotmail.com