προλάβετεεεεεεεεεεεε!!!

αγαπημένοι μου,φιλαράκια και  φανατικοί αναγνώστες,(μην ξεχάσετε να δηλώσετε τη μία τουλάχιστον απ ΄τις δυο ιδιότητες άμα έρθει η ώρα),η προσωρινή  αναστολή λειτουργίας του παρόντος ιστολογίου  κατά  από  τις θερινές μου διακοπές ,(πετυχημένες εν τέλει πέρα απ την γκρίνια μου αφού απόλαυσα τη θάλασσα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους,σε μια περιοχή που ίσως δεν διεκδικεί τίτλους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους,προσφέρει όμως και με το παραπάνω τα απαραίτητα για ήσυχη και φτηνή διαμονή,μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη) ήταν απαραίτητη για την πνευματική μου απομόνωση ,προκειμένου να πάρω σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον,το δικό μου αλλά και αρκετών πιστεύω από σας!
Επειδή:α. η πίεση λόγω των κοινωνικοοικονομικών εξελίξεων στα όργανα  που την υφίστανται έχει περάσει τα όρια συναγερμού,
              β. ο αβυσσαλέος λήθαργος στον οποίο έχει βυθιστεί  η κοινωνία έγινε μόνιμος,
              γ. κατά πάσα πιθανότητα η τοπική κοινωνία θα αναδείξει και πάλι τον Πανίκα (αβάσταχτο να ζεις σε μια περιοχή που η πλειοψηφία των κατοίκων της τον έχουν σαν πρότυπό τους ,και το χειρότερο,αρνούνται να πουν τι πίνουν και δεν μας το δίνουν εμάς τους υπόλοιπους) ως εκπρόσωπο και τοπικό αρχηγό της,
ΛΕΩ ΝΑ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΩ!!!
Έχουν ήδη αρχίσει οι επισκέψεις μου  στα πάτρια,όπου  έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ανακήρυξη του αυτόνομου κράτους "Ανεξάρτητη Επικράτεια του kostaslogh "(η kostasloghopolis για τους αλλοδαπούς) .Aυτό σημαίνει ότι από αύριο θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις(προφορικά κατ ΄αρχήν) των ενδιαφερομένων να πολιτογραφηθούν ως μέλη της κοινωνίας του καινούργιου κράτους.Το πολίτευμα θα αποφύγω να το προσδιορίσω,αφού σύμφωνα με τους αρχικούς κανόνες σύστασης θα προκύψει μαζί με το σύνταγμα ύστερα από συνεδριάσεις και αποφάσεις του συμβουλίου των πρώτων εκατό (100) μελών( χλωμό το κόβω να μαζευτούμε τόσοι ,μάλλον για μόνιμο χύμα μας βλέπω).Μερικά στοιχεία θα μου επιτρέψετε όμως να τα θεωρήσω ως μη διαπραγματεύσιμα αφού πηγάζουν από την ανάγκη  που γέννησε το νέο κράτος!

το νόμισμα

..ένα και μοναδικό,θα κρέμεται  σε κορνίζα πάνω από την πόρτα του ...ας πούμε προεδρικού μεγάρου,για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι την άθλια ιστορία του!Η φάτσα  που απεικονίζεται είναι τυχαία (για όσους δεν μ έχουν δει).
Toν πρώτο καιρό ,για ψυχολογικούς λόγους  ,θα κυκλοφορούν άφθονα χαρτονομίσματα που θα βοηθήσουν άμεσα   στην αποτοξίνωση των πολιτών ,με αυτή τη μορφή

Υποψιάζομαι ότι η θεραπεία θα είναι πολύ σύντομη!Όπως καταλαβαίνετε οι συναλλαγές εντός των συνόρων θα γίνονται σε είδος ,οποιοδήποτε (no limit) ενώ η πλεονάζουσα προσφορά θα αμείβεται μέσω κάποιου  point system με έπαθλα τιμητικές πλακέτες και φυσικά μια θέση στο βιβλίο της ιστορίας!Απαγορεύεται η διακίνηση επίσης ξένου νομίσματος εντός,επιτρέπεται η κατοχή  και η χρήση του για συναλλαγές εκτός συνόρων. Όσο για τους πόρους ,υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν όλες οι διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού ,αφού η περιοχή διαθέτει ήδη ελαιόδεντρα και οπωροφόρα,μπορεί να φιλοξενήσει κηπευτικά και δημητριακά,προφανώς μια φάρμα και έχει πρόσβαση στη θάλασσα.Η ελάχιστη προσωπική εργασία μπορεί να αποδώσει πλουσιοπάροχα τα απαραίτητα για όλους!

η σημαία μας

παραπέμπει σαφώς στα ιδανικά και τη φιλοσοφία διαβίωσης της κοινωνίας ,απορρίπτοντας μετά βδελυγμίας τα αντίστοιχα  της κοινωνίας των μυρμηγκιών ,για τα οποία μανιωδώς και από την τρυφερή παιδική μας ηλικία προσπαθούν οι επιτήδειοι να μας πείσουν ότι είναι ο μονόδρομος για την ευτυχία μας ,τονίζοντας περιοδικά και ανελλιπώς πως η  οποιαδήποτε δουλειά δεν είναι ντροπή και παραλείποντας δολίως  να συμπληρώσουν ότι είναι μαλακία!!
Η επίσημη γλώσσα θα είναι τα πηλιορείτικα,που είναι εξελιγμένα  ελληνικά ,με λιγότερα γράμματα και συλλαβές,πράγμα που συντομεύει τη συζήτηση και συνεπώς απαιτεί μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας των νοημάτων που θα ειπωθούν.Παράδειγμα,η φράση "τι φτιάχνεις;" γίνεται "τι φτιάν(ι)ς"(το ι δεν προφέρεται,συμβολίζει την προφορά του ν που προφέρεται σαν να ακολουθεί το ι ,και είναι χαρακτηριστικό της αιολικής προφοράς αφού διαφέρει απ το χοντρό ν της κεντροδυτικής Θεσσαλίας ). Θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη η εκμάθησή της αφού είναι η γλώσσα των ντόπιων ιθαγενών γειτόνων ,οι οποίοι πιστέψτε με,είναι απαραίτητο να μας θεωρήσουν δικούς τους!
Ο προσωρινός εθνικός ύμνος θα αντικατασταθεί με τον επίσημο που θα προκύψει ύστερα από σχετικό ελεύθερο διαγωνισμό μεταξύ των πολιτών (όλο και κάποιος μουσικός θα έρθει,ελπίζω όχι ο Δάντης!). 
Αυτές είναι για την ώρα οι απαραίτητες πληροφορίες για όσους αποφασίσουν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην κοινωνία μας.Οι αιτήσεις, επίσημα ,θα παραδίδονται αυτοπροσώπως στην είσοδο της επικράτειας,σε χρονική περίοδο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.Σχετικός χάρτης για το που βρίσκεται,παραπλεύρως,ακριβώς εδώ

ακολουθεί διαφήμιση


...ζήστε το πιο τρελό σας όνειρο!!!


17 σχόλια:

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Ένας.

ΑΝΤΩΝΗΣ Σ. είπε...

Δύο..

Θεία Θ είπε...

Τρεις.

(Εκτός εάν με πάρει ο Εξωγήινος εκτός πλανήτη, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα τον προτιμήσω- χωρίς παρεξήγηση, έτσι;)

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Τέσσερις.
Και το λουρί της μάνας.
Γεια σου αρχηγέ μου.

ria είπε...

πέντε...

Μ είπε...

Έξι.

aKanonisti είπε...

Επτά...
(+ ένα πανέμορφο σκυλάκι....)

Καραμπουζουκλήδες είπε...

εννιά και δυό παιδάκια....

Kwlogria είπε...

Πάει, έχουμε ξεφύγει, είναι σαφές!!!

kostaslogh είπε...

φιλαράκια μου
με συγκινεί βαθύτατα η ἀμεση ανταπόκρισή σας,δικαιολογείτε πλήρως το συμπέρασμα της kwlogrias ,της οποίας ο πρώτος πληθυντικός ελπίζω ότι σημαίνει συμμετοχή, θα ήθελα δε να συμπληρώσω ότι και εξωγήινους δεχόμαστε(πάρτε τον κι ελάτε Θεία Θ),αρχηγοί απαγορεὐονται (φίλε Ευάγγελε),ενώ, παιδάκια (συγκινητικό το μέγεθος της συμμετοχής σας φίλοι Καραμπουζουκλήδες)και κατοικίδια (Ακανόνιστη) θα είναι η παραδείσια νότα στην παρέα μας .
Καλώς ορίσατε!!!!!!!!

mahler76 είπε...

δέκα και μισός (έχω παραπάνω κιλά χαχαχα).

kostaslogh είπε...

mahler
μη φοβάσαι,για έναν θα σε μετρήσουμε
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

kikop80 είπε...

Έντακα, δώδεκα και μισό!
Αν γουστέρνετε μουρλή τρελοπαρέα!!!!
:-)

kostaslogh είπε...

Kikop
αν γουστέρνουμε;;;;
μα αν δεν γουστέρνουμε τους καλλιτέχνες τι κοινωνία πάμε να φτιάξουμε;;;;
Καλώς ορίσατε!

kikop80 είπε...

Καλά, εγω για τους κεφτέδες το κάνω!!!
:-DDDD
Καλημέρες και ποροσέχτε εκεί πάνω με τους 48 γελοίους που κουβαληθήκανε!!!
:-)

manetarius είπε...

Συγγνώμη!!! Εγώ που ήμανε αυτή την εποχή που φτιάχνατε το κόμα;;;
Έχω και μεγάλο σόι! Στο πι και φι θα το φτιάξουμε το κόμα λέμεεεεεεεε!!!! Ουουουουουου!!!!

Για να μη συνεχίσω το σχόλιο του mahler και σχολιάσω και τα δικά μου κιλά... έχουμε μεπι βουλή λέμεεεε!!! Ααααααααααέεεεεεεεεεεεεεερρρααααααααααα πατάτααααααα!!!

kostaslogh είπε...

Μανιταράκι
...κάπου διακοπές ήσουν αν θυμάμαι καλά,αλλά μην ανησυχείς ,έχει για όλους και όσους έχει ο καθ ένας!!
...ελπίζω να μην είναι όλοι το ίδιο φαγανοί με σένα οι δικοί σου και ξεμείνει πρόορα από πόρους το κράτος μας,που να τρέχεις στα μνημόνια!!!