το παγόβουνο ήρθε

με δεδομένα και αναμφισβήτητα






και εν μέσω φημολογίας που άγγιζε το όριο του δεδομένου 
για τα μέτρα που έρχονται,
 το 50% του εκλογικού σώματος (όπως προκύπτει από πρόσφατη δημοσκόπηση) ,ήτοι :2.000.000 ψηφοφόροι  του ΠΑΣΟΚ (σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών) και 1.500.000 της ΝΔ δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να ξαναψηφίσουν τους ίδιους!!
 Τα μέτρα ήδη έχουν ανακοινωθεί και  θα μπορούσα να δηλώσω περιχαρής ότι ανήκω στην ομάδα των μισθωτών που δεν θα στερηθούν ούτε τμήμα του 13ου και 14ου μισθού,για την ώρα τουλάχιστον(ας μή γελιόμαστε θα έρθουν κι άλλα).
Θα μπορούσα επίσης εκ του ασφαλούς  να αποδεχτώ το αγαθό και το ως ένα βαθμό το δίκαιο των κινήτρων  για τις αποφάσεις της κυβέρνησης , αν  δεν υπήρχε  μέσα στα μέτρα και αυτό της περικοπής των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων που είναι αρκετό για να ντύσει την όλη προσπάθεια με τον μανδύα του ανήθικου,και αν είχα πεισθεί ότι πράγματι ο στόχος της είναι η σωτηρία μας.
Δεν με πείθει όμως γιατί πιστεύω ότι η όλη κατάσταση έχει δρομολογηθεί εδώ  και χρόνια από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται  για την ευημερία των κατοίκων των χωρών της Ευρώπης (δεν πρόκειται να σταματήσει σε μας αυτή λαίλαπα ,ήδη έχουν αρχίσει να συζητούν  και για άλλες χώρες τις Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.)Η συμμετοχή εκπροσώπων της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής σε ύποπτα  συμβούλια  ενισχύει τις ανησυχίες μου Αν  η ευημερία των ανθρώπων από ζητούμενο έγινε πρόβλημα ,πρέπει αυτόματα να δεχτούμε ότι υπάρχον  κοινωνικοπολιτικό σύστημα απέτυχε παταγωδώς,οπότε επίσης αυτόματα καθίσταται αναξιόπιστο στο να διαχειριστεί την αποτυχία του .
Άποψή μου  λοιπόν είναι ότι και το φιλόδοξο σχέδιο της κυβέρνησης είναι ήδη καταδικασμένο,είναι αδύνατο να αποδώσει τα αναμενόμενα σε περιβάλλον πλήρους κατάρρευσης του ηθικού και της αγοραστικής ικανότητας των φορολογουμένων ,όπου απουσιάζουν τα στηρίγματα της  ηθικής ικανοποίησης από την όποια κίνηση να κληθούν να πληρώσουν οι ένοχοι,καθώς και τα ελάχιστα δείγματα δυναμικής  παρέμβασης για την ανάταση της ενεργούς οικονομίας.
Απευθύνομαι λοιπόν στο υπόλοιπο 50% και ζητώ την άμεση αντίδρασή σας ΕΞΩ από συνδικάτα και ΧΩΡΙΣ σημαίες.


Την προηγούμενη φορά βάλαμε μπροστά τα 15χρονα!!!τώρα;
....τους συνταξιούχους;

8 σχόλια:

Artanis είπε...

Γ@Μ#$Ε τα!!!
Σε φιλώ, καλημέρα...

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Βάλε με στο υπόλοιπο 50% Κώστα μου!

Καραμπουζουκλήδες είπε...

KOSTA tha pei kaneis gia ton (megalo ) idiotiko tomea poy pire ena skasmo epidotiseis kai den paragei se ayti ti rimadoxora tipota?
Kati mikroi mikromesaioi paleuoun me kratos kartel klp klp

DEN THA PEI.
Exoun parei seira kai koutala gia to epomeno plaisio stiriksis.
Am pos!
Simera exei pretentero e... mi ksexaseis ... olo kai nees statistikes tha kseskonisoun

ΑΝΤΩΝΗΣ Σ. είπε...

κώστα, εγώ μόνο στα 15-20χρονα ελπίζω, οι συνταξιούχοι ψηφίζουν δίπολο δαγκωτό

kostaslogh είπε...

Δέσποινα
..το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!

kostaslogh είπε...

Μαργαρίτα
Δεν χρειαζόταν να το πείς Μαργαρίτα τα έργα σου φωνάζουν!

kostaslogh είπε...

Καραμπουζουκλήδες
ζούμε την εποχή της Αγιοποίησης της επιχειρηματικότητας ,για χάρη της κύρια γίνεται αυτό το μπάχαλο ,αλλά όχι για τους μικρομεσαίους ,για τα τακίμια φυσικά!
Τον ..Πρετεντέρο τον είδα ,χάζι έκανα ,χαλαρά,σοφότερος δεν έγινα όμως!

kostaslogh είπε...

Αντώνη
μεταξύ μας ούτε κι εγώ πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση έξω απ ΄τα 15χρονα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,αλλά καμιά φορά δέν ξέρεις, αυτοί οι συνταξιούχοι είναι άτιμη φυλή,να φανταστείς έχουν το θράσος να ζούν και να απολαμβάνουν τις συντάξεις τους!!!