wanted


for murder!!!
be careful, very dangerous
serial killers!

19 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Αντε και τους βρήκες....
Τι θα τους κάνεις???

Εγώ δεν χαλαλίζω ούτε το σάλιο μου... για αυτά τα τσογλάνια...

Artanis είπε...

Όσο τους βλέπω, τόσο πιο έξαλλη γίνομαι!

katerina είπε...

Πριν φτυσω τους Ισραηλινούς,γνωστοςυ και παντοτινούς τραμπούκους των ΗΠΑ,έχω να φτυσω κάτι πιο κοντινό σε μας. Τους Κυπριους και την Κυβερνηση Χριστοφια, που απαγορευσε στο στολίσκο Ελευθερίας να προσεγγίσει σε Κυπριακό λιμάνι.

Οι Κυπριοι, αυτοι που ζητουν την αλληλεγγυη απο τον Αραβικό κόσμο,για την μη αναγνωριση των κατεχόμένων, ως Κράτος, εγιναν οι καλυτεροι και αποτελεσματικότεροι, συμμαχοι των αιμοσταγών Ισραηλινών απέναντι στους Παλαιστινίους.

Ας ξεκινησουμε απο αυτούς το φτυσιμο.

Μ είπε...

Ανθρωπόμορφα τέρατα!

Andreas είπε...

Ο Obama φταίει; Πάλι καλά που δεν έβαλες και τον... Σημίτη!

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του Free Gaza; 9 νεκροί, αρκετοί τραυματίες, η ματαίωση της συνάντησης των ηγεσιών Ισραήλ - ΗΠΑ για να προχωρήσουν τις ειρηνευτικές διαδικασίες, και η διεθνής απομόνωση του Ισραήλ.

Το τελευταίο το σχεδίαζε η Τουρκική ηγεσία και τελικά το πέτυχε.

Α, και δεν πήγε καμία βοήθεια στη Γάζα.

Δε θα κάνουν την κριτική τους οι Έλληνες αριστεριστές που συμμετείχαν σε αυτήν την γεωπολιτική αλλαγή που μασκαρεύτηκε σαν ανθρωπιστική βοήθεια; Ως πότε θα ανεχόμαστε τόσο αναποτελεσματικούς ανθρωπιστές;

Ο Obama προσπάθησε να φέρει την ειρήνη. Δε λέω ότι θα τα κατάφερνε τελικά. Αλλά τώρα όλες οι προσπάθειες τινάχτηκαν στον αέρα. Και κανείς δε νοιάζεται για αυτό. Αρκεί που οι Ισραηλινοί φαίνονται οι κακοί της υπόθεσης.

katerina είπε...

Ανδρεα, επετρεψε μου να σου επισημάνω οτι η ... προσεγγιση σου παραβλέπει πάρα πολλά στοιχεία, πιθανότατα θεωρείς δεδομένο ότι ο Obama, ε, καλός άνθρωπος φαινεται, θα ανατρεψει την γεωπολιτική ισορροπία, θα πάψει να εξυπηρετεί τα τεραστια αμερικάνικά συμφεροντα, γιατί δεν ειναι ο Προεδρος των ΗΠΑ, αλλά ο προστατης των φτωχών αδικημένων αραβων.

Εν πάση περιπτωσει μην ανησυχείς δεν ματαιωθηκε η συναντηση, αναβλήθηκε για λίγες μέρες. Όπως ακριβ’ως δνε αναβληθηκε η επισκεψη του Ισραηλινού Υπουργου Αμυνας στην Ελλαδα. Απλά αναβληθηκε, για να κατακάτσει λίγο η λαική ελληνική οργή. Αλλά στο μικρό χωρο των σχολίων ας μην το αναλύσουμε, επιβαρυνοντας με σεντονια το blog του φίλου μας.

Αλλά ειλικρινά έχω μια ερωτηση. Εσυ πιστευεις ότι η πολιτική εξαντλειται στην μυστική διπλωματία των γεωπολιτικών και τεραστιων οικονομικών συμφερόντων;

Οι λαοι,οι πολιτες, χαζευουν 2.000.000 ανθρωπους που ζουν σε συνθηκες αιχμαλωσίας, στερουμενοι των βασικών, γιατί ο Νεταναχιου θα συζητησει με τον Ομπάμα, να λυθεί κάποτε ο απανθρωπος αποκλεισμός της Γαζα;

Andreas είπε...

@ katerina

Δεν ήταν μυστικές αναλύσεις ειδικών εδώ και καιρό ότι η Τουρκία επιθυμεί την όξυνση με το project FREE GAZA ώστε να απομονωθεί το Ισραήλ διεθνώς.

Το αποτέλεσμα της σφαγής ήταν ακριβώς αυτό: το Ισραήλ δέχεται την κατακραυγή της κοινής γνώμης τόσο στη Δύση όσο και την Τουρκία. Στη Δύση, πολλά κράτη μπορούν να αλλάξουν πολιτική στο θέμα του Ισραήλ για να πάρουν την κοινή γνώμη με το μέρος τους. Άλλωστε μια κυβέρνηση πάει κόντρα στην κοινή γνώμη για σημαντικά ζητήματα στα οποία δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και το Ισραήλ δεν είναι τέτοιο ζήτημα. Στην δε Τουρκία, η αντίδραση της κοινής γνώμης βάζει στο περιθώριο τις φιλοισραηλινές τακτικές των στρατιωτικών και του κεμαλικού καστεστημένου και δίνει στήριξη στον ισλαμικό φονταμενταλισμό που έχει αρνητική στάση έναντι του Ισραήλ.

Τώρα, όσον αφορά στην καταπίεση, εμένα μου προκαλεί θλίψη η μονομέρεια των Ελλήνων που φωνάζουν ενάντια στο Ισραήλ. Όταν γίνονται επιθέσεις στο Ισραήλ και Ισραηλινοί σκοτώνονται κανένας δε δίνει σημασία. Αλλά οι κάτοικοι της Γάζας ξαφνικά έγιναν παγκόσμιο ζήτημα.

kostaslogh είπε...

Ακανόνιστη
τίποτα δεν μπορώ να τους κάνω,εγώ απλά δίνω ονόματα στα πράγματα.

kostaslogh είπε...

Δέσποινα
το κακό είναι που η οργή μας δεν τους φτάνει!

kostaslogh είπε...

Κατερίνα
αυτό με τον Χριστόφια δεν το ήξερα,κι όχι πως δεν σε πίστεψα αλλά το έψαξα για να το δώ με τα μάτια μου!
Απαγόρευσε λέι και σε βουλευτές του κόμματός του να συμμετέχουν στην αποστολή!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!το φτύσιμο είναι το λιγότερο!

Για τα ...σεντόνια ,μην αγχώνεσαι ,ελεύθερα,χαρά μου να ανταλλάσσονται απόψεις στα σχόλιά μου!

kostaslogh είπε...

Μαργαρίτα
...και βάλε!

kostaslogh είπε...

Ανδρέα
Το σχόλιό σου μου γεννάει ερωτήματα
-πώς προσδιορίζεις το καθεστώς στη Γάζα;
-Με ποιά δικαιοδοσία το Ισραήλ επιχειρεί εναντίον ξένων πλοίων σε διεθνή ύδατα;
-Μπορεί ο Ομπάμα να λύσει το ζήτημα που χρονίζει μέσα σε 24 ώρες η όχι;η αλλιώς
-μπορεί να υπάρξει Ισραήλ χωρίς την προστασία του Ομπάμα;
και τέλος για να απαντήσω στην πρώτη σου ερώτηση:
ο Κολοτρώνης φταίει και ο Λόρδος Βύρων που χάλασαν τη ζαχαρένια τους για να μπορείς εσύ σήμερα να γράφεις στα ελληνικά!

mahler76 είπε...

σώθηκες φιλαράκο.

katerina είπε...

Ανδρέα, δεν ειναι ποτέ τόσο απλα τα πραγματα στο μεσανατολικό. Αντιθετα ειναι εξαιρετικά περιπλοκα. Μια πρωτη επισημανση εδώ ειναι ότι παραβλέπεις το Ιραν και τον Αχμαντινετζατ.

Ξεχνάς την συμφωνια ΛΟΥΛΑ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΤ, πολύ προσφατη μάλιστα για τις εμπορικές ανταλλγαε εμπλουτισμένου ουρανίου.

Κια βέβαι δνε ειναι μόνο αυτό. Ξεχνάς την Συρία. Ξεχν΄ς την Ιορδανία. Ξεχνάς τον Λιβανο. Ξεχνάς την Αιγυπτο. Κάθε μια χωρα έχει τους δικούς της σκοπους και στοχους, που βέβαια δνε συγκλινουν διόλου μεταξυ τους.

Το Ισραηλ, δνε ειναι παρα ο διεθνή τραμπουκος των ΗΠΑ. Ενα μορφωμα που ζει μόνο μεσω αυτών και βέβαια κάνοντας την δική τοςυ βρωμική δουλεια.

Προσοχή, δνε λέω ότι ο Ισραηλινός λαός ειναι συμμετοχος. Ερμαιο και αυτός του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ, που τον έπεισαν ότι ειναι η μόνη λυση. Δηλαδή ή θα τσακισουμε τοςυ Παλαιστινιους ή θα αφανιστουμε.

Τωρα ζουμε εμεις αντιστοιχους θατσεριικής εμπνευσης ...ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ, ή θα επιβιωσουν μόνο οι ισχυροί ή θα πτωχευσουμε.

Αλλά απο πότε οι πολίτες ειναι συμμετοχοι στα εγκληματα, στις επιδιώξεις και στα τεραστια οικονομικά συμφεροντα των οικονομικών εξουσιών, που εκφραζονται μεσα απο ξεπουλημένες πολιτικές;

kostaslogh είπε...

mahler
βγάζω το άχτι μου όμως!

ΑΝΤΩΝΗΣ Σ. είπε...

κώστα, ..ψυχραιμία :)

και νεκρούς και ζωντανούς, τι θα τους κάνουμε; άλλοι θα πάρουν τη θέση τους

ένα βρωμόξυλο, βέβαια, είναι (όταν το ρίχνεις) πολύ αναζωογονητικό..

Andreas είπε...

@ kostaslogh

Αφήστε τους λαϊκισμούς.

kostaslogh είπε...

Aντώνη
Δέν τρέφω αυταπάτες,σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί η κατάσταση με δυό καραγκιόζηδες λιγότερο ,απλά προσπαθώ να απαντήσω σε φωνές που αμφισβητούν την πηγή του προβλήματος και μεταθέτουν ευθύνες σε άλλους εκτός των ανέκαθεν υπευθύνων!
όσο για το βρωμόξυλο....ευχαρίστως,θα βοηθούσε κάπως την ψυχολογία μας!!!

kostaslogh είπε...

Ανδρέα
αυτό δεν είναι απάντηση.